Portfolio

Ik ben ontzettend trots op de vele op maat gemaakte creaties die ik heb mogen maken! Van unieke verjaardagscadeaus tot uitnodigingen voor feesten, van kunstwerken voor aan de muur tot tattoos en zelfs covers voor PhD’s. Hieronder nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen tussen mijn uiteenlopende projecten.

Portfolio Image

juni 2024

Workshop @MegaWorkshopEvent

Op zaterdag 1 juni mocht ik twee workshops geven tijdens het MegaWorkshopEvent! Wat een bijzondere dag, vol gezellige gesprekken, enthousiaste reacties en dat allemaal voor het goede doel! Samen met de organisatie, de workshopgevers, de deelnemers en alle vrijwilligers haalden we ruim 11.000 euro op voor het Prinses Maxima Fonds.
Portfolio Image

Uitnodiging op maat voor Netty

Netty en Wim vieren binnenkort driedubbel feest en ze wilden een uitnodiging die hierbij past. Netty wordt 70, haar man 75 en ze zijn maar liefst 50 jaar getrouwd, als dat geen reden is voor een feestje dan weet ik het ook niet meer!! Ze wilden liever geen uitnodiging met foto’s, maar iets lossers, met aquarel en kleur. Daarom maakte ik speciaal op maat deze uitnodiging! Gefeliciteerd Netty en Wim!
Portfolio Image

februari 2024

Workshop @RoyalTalensExperienceCentre

Op vrijdag 9 februari mocht ik maar liefst twee workshops ‘Doodle DOT met aquarel geven in het Royal Talens Experience Centre. Het was zo ontzettend gaaf, echt een grote eer om hier te mogen staan. Beide workshops waren he-le-maal uitverkocht! Ik kan niet wachten om de workshop op 10 april nog een keer te mogen geven. Wil je gezellig meedoen? Geef je dan gauw op!
Portfolio Image

januari 2024

Original op maat voor Julia

Julia gaat samen met haar man voor een paar jaar in Spanje wonen. Omdat hun familie ze natuurlijk heel erg gaat missen, wilde Julia een uniek cadeau geven. Ik maakte al eerder een tekening voor haar zoon ter gelegenheid van zijn geregistreerd partnerschap. Deze keer maakte ik een abstracte familie boom, zodat ze deze aan haar kinderen cadeau kon doen.

Volg mij op Instagram voor een dagelijkse dosis doodles!

Voor tips en tricks, een kijkje voor- en achter de schermen en vooral veel inspiratie!

@gemmarakels
Dutch Flag
en_US